Konuşmak için herhangi bir fırsat yakalamadan bodoslama girmişsin olaya kızın tepkisi tabikide normal belkide seslendiğinde laf atacağını düşünmüştür. Yada sürekli kıza bakarak rahatsız ediyorsan kız niyetini anlamıştır ondan dolayı umursamamıştır. Senin o kız ile bişe olacağını sanmıyorum kız hakkında hiç bir bilgiye sahip degilsin tek ortak nokta aynı yolda geçiyorsunuz kız belkide bundan sonra yolunu bile degiştirebilir.

Benimde böyle bir kıza açılma olayım var kafeteryada test çözen bir kızı beğenmiştim. Arkadaşlarımın gazıyla kızın masasına oturup heey sen hangi bölümdensin diye girmiştim kızdan izin almadan masasına oturdum oda sakin şekilde karşılamıştı. Ondan sonra konu konuyu açmıştı 20 dakika filan sohbet etmiştik ondan sonra kızdan öğrendim ki sevgilisi varmış zaten telefon ile çok meşguldu tahmin ediyordum.

Bence fazla umursama o kızı çevrendeki kızlar ile takılmaya bak alakan olmayan kızlarla muhabbet kurayım derken kendini rezil etmene gerek yok sonra başına dert açabilirsin.