SUÇ BENDEKİ SİZE FİKİR SORDUM SİZLERE DİYORUMKİ ADAMIN DURUMUNU GÖRDÜNÜZMÜ bu son mesajim abi bana gerekli pmler abilerim attilar Allah razı olsun herkesden görüşürüz
Kimseye dayılık yapma! Sormuşsun cevap vermişiz. İnsan olmayı beceremiyorsan insanlarla muhatap olmayacaksın kimseyi de emşgul etmeyeceksin
veriyorlar benim 7 tane halamın çocugu var babasi +7 yıldır kayip Halamda 2 yıldır kanseler savaşıo

7 tane çocuk hani kim bakiyor ? devletmi bakiyor? çoçuk prasim dedin? öle bişey yok işte siz bilmiyorsunuzz arkadaşlar gidip sokağa mahellere araştirmadiniz için bilmiyorsunuz ama adam ilk defa böle birşey yapmiş hayatında ilk defa karakola düşmüş abi yaa
Çok net! Sen kendi siyası egolarını falan tatmin etmek amacındasın. Konuşma tarzın, yazma şeklin bunu da açıkça gösteriyor. Bilmiyorsunuz etmiyorsunuz deiyip dur ancak. Sen göremiyorsun o ayrı. Bir komşumuz ve eski kiracımız bu yardımları alıyordu. Babası olmayan çocuklara da valilikçe yardımlar yapılıyor. Yeter li mi bilinmez. ama yok öyle şey vs diyip atıp tutmakla olmaz babacan. Sen bu uslüpla bu yapıyla hayatında bir basamak çıkabilir misin? doğrusu sanmıyorum.