Kısa yoldan zengin olma kitabı pek yakında en saygın kitapçılarda "Bir gariban bul git atm'de bekle parasını çekince vur yumruğu burnuna mümkünse kır. Hemen ardından yakalanınca eşim , çocuklarım ne yapar bensiz ben ettim sen etme de. Adamın cebindeki parayı da al. Daha sonra o parayla boks kursuna yazıl. Kazandığın yüksek yumruk atma tecrübesi ile çocuklarını da eğit. Onlarda aynı şeyi tekrar etsin. Ve muhteşem bir çete kur. Kazanmak için bekleme. Sende bir yumruk at garibe..."
Güzel kardeşim sana gelince gazi ünvanını almış bir memleketi aşağılıyorsun haddini bil ikide bir burası antep burası antep demek yerine kendine bak asıl yardım alması hor görülmesi gereken kişi sensin. Çünkü bir hırsızı affettin yetmedi cebindeki parayı da verdin eyvallah buraya kadar bizi ilgilendirmez. fakat hırsızlığı alenen savunmak senin ne haddine? Yarın öbürgün aynı şahıs gidip birinin yakınını vursa öldürse kabahat ve yükümlülük senin üzerinedir. açmış açıktaymış. Sokaktaki bir balici gelip suratını jiletle kesse gidip bali alamamış en iyisi 2 tüp bali ısmarlayım mı diyeceksin. İyi niyet gördüm fakat senin yaptığın iyilikten ziyade kötülük. Bunu duyup gören art niyetli davarlar yukarıda ki kişisel gelişim kitabının siparişini vermeye kalkabilir.