Hkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aşağıda koyu olarak belirttiğim cümleniz üzerine, size bir cevap verme gereği bile duymuyorum.

-----------------------

İnşaat işiyle bilişimi nasıl karşılaştırabilirsiniz? Saçmalamayın lütfen. Birinde kas gücü kullanılırken diğerinde beyin gücü kullanılır. Sizin az mı dediğiniz 70 TL sayesinde adam kuracağı SEO sistemiyle belki de binlerce lira kazanacak, bunun da farkındasınız değil mi?
Afedersin ama 3 tıka basmanın beyin gücü ile alakası nedir ?,
Senın şu yaptığın işlemi inşaatta çalışan abime ver ve fiyat olarakda 75 lira vereceğini söyle senden kaliteli iş çıkarmazsam adam değilim.

3-4 tıka basmanın beyin gücü ile alakası nedir hala çözemedim.Beğenmiyorsan yapmazsın bu kdar basit.Para kazanmak isteyen ekmeğini kazanmak isteyen her türlü yapar.Darda olan sıkışık olan bir insan piyasanın oluruna giderine bakmaz.

Acil bir nakit ihtiyacın oluyor gayri menkul olarak aracını satmayı düşünüyorsun ederi normalde 23 bin lira sen 18 e acil satılsın diye vereiyorsun.Neden ? Para lazımk olduğu için dimi.Aynen burada da ihtiyacı olan yapar.İşveren fiyatını koymuş.Senın bunu eleştirme gibi bir lüksun yok malesef.Oluyorsa zaten sana göre işde yok burada.

Senın yapacğaın iş nedir biliyormusun ? Şartlarını senın belirlemiş olduğun iştir.Senın ve sizin gibi kişiler iş beğenmeyerek nankörlük yapıyor farkında değilsiniz.Yaşına veriyorum.BU söylediklerimi yinede takma sen olurmu ?Gerçi yazacağın cevapta belli senı takmıyorum diyeceksin hey allahım ya gece gece güldürüyorsunuz insanı

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:28:13 -->-> Daha önceki mesaj 18:26:06 --

xFactoria adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"Ben piyasa bilmem umrumdada olmaz"

Bu cümleden sonra size cevap vermeye bile gerek yok fakat;Wordpress seo çalışması yapıyorsunuz sanırım, 35 liraya yaptığınız işi ben 2 liraya yapayım nasıl hissedersiniz ?
Yapabiliyorsan buyur yap..Al bak benım 35 liraya yaptığım çalışmanın sonucu.Güveniyorsan kendine buyur güzel kardeşim.Her yiğidin yoğurt yemesi farklıdır.Altından kalkamayacağın işlere bulaşma olurmu.