sener_izmir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şahsi fikrim uygulamadım ama sanırım dosyalarınız upload edilirken birşeyler ters gitmiş ve portal.css dosyasını https:// e geçinece sistem okuyamıyor gibi geliyor bana. işi hızlı çözmek adına derim ki yeni proticaret 1.09 dosyasını indirin indirdiğiniz dosyanın içindeki default theme klasörünü alın adını değiştirek default-2 gibi tekrar sitenizin theme klasörünün içine atın admin panelden attığınız temayı seçin yine bu hatayı veriyorsa dediğim gibi dosyalarınzıı upload ederken sıkıntı olmuştur. db taşıma yaptıysanız vs bu hatalar olabilir.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:28:14 -->-> Daha önceki mesaj 21:24:26 --

karşıdaki sunucu tedarikçiniz aşırı entegrasyon yapınca sunucu ip adresini banlamış olabilir. XSL dosyanızın düzgünlüğünden eminseniz tedarikçinizin verdiği xml linkini bilgisayarınıza indirip websitenizin importfiles klasörüne atın local olarak çalıştırmayı deneyin eğer yine hata veriyorsa muhtemelen xsl dosyanızda sorun var demektir. Az bir ihtimalle de XML dosyasının yapısı bozuktur. charset den olabilir. Yada bunların hepsi üstte bahsettiğim upload ederken oluşan hatalardan kaynaklanabilir
Hocam yeniden indirip default temasını başka adla yükleyip tekrar denedim ana sayfayı SSL ile çağırmayı ama durum aynı site kaymış durumda

Ayrıca xml işini ye yeni kurulmuş bir proticaret de de denememe rağmen yukarıdaki aynı hatayı alıyorum bu sorunu çözmek lazım keza dışarıya entagrasyon veremiyoruz yardımlarınızı rica ediyorum