Ne demek yok?. İzmir ilinden oy alamayan hükümet hasta yardımı, sakat yardımı, işsizlik maaşı bağlıyor bir sürü tanıdığım var ihtiyaç sahibi olupta bunu alan. Arkadaşım meme istemeyene dünyanın hangi ülkesinsen meme var?. Ulan çocuk başına para ödeyen bir ülke burası gidip istemiş mi?. En doğuda bu yardımı almak için 10 tane 20 tane çocuğu olan insanlar var cüzdanlarla sırada bekleyip yardımı alıyorlar.
Kusura bakma milletin fikrini almak için konu açmışsın ama kimseyi dinlemiyorsun. Kapattır konuyu git cebindeki bütün parayı hırsıza ver için huzura ersin.
neden böle ön yargili konususuon o adamın durumunu billmiyorsun ben duygusal ve merhametli bir insanım canım acıyor benim düşünsene adam 700 tl için içerde ömrü çürüyecek 3 çoçuk babasiz kalacak yazık değil o çoçuklara adam hırsız mi? değil adam gözü dönmüş şeytan girmiş aklına ben zaten yeterince fikir aldım sağolsunlar yorumlarin hepsini okudunmu ?
ve şikayetimi geri çektim o parada gözümün sadakasi olsun, şimdi adam iş ayarladilar çalişiyorlar belkide Ben bir sınavdayim belkide Hayırlı bir iş oldu bilemezssin sen kimse bilemez bunu