İlk önce sitemize giriyoruz.Bu site Facebook,Twitter,Web Sitenize ve birçok sitede sayfanıza veya paylaşımlarınıza abone,izleme,begenme,yorum atma,paylaşma imkanı sunar.
Site link: AddMeFast.com - Get Likes, Subscribers, Followers, Views and Hits . Easy registration, 50 points at start and daily 50 bonus points for active users. Start Promotion Just Now and invite all your friends to join AddMeFast.
1) Önce siteye üye olun
2) Soldaki seçeneklerden "My Sites" tıklayıp sitenize ne kasmak istiyorsanız eklemeni gerekiyor.Açılan bölümde "+" işaretine tıklayarak sitemizi ekliyoruz
Type:Sayfanıza veya paylaşımlarınıza ne kasmak istiyorsanız onu seçin Örn;Facebook like
Countries: Worldwilde seçili olsun.
Title: Sitenizin,videonuzun paylaştıgınız neyse tam adı
Site/Page URL: Sitenizin adresi
Total Clicks: Onn
Daily Clicks: Onn
CPC:5
bunları ayarlayıp sitenizi ekliyorsunuz
3) Üye olduktan sonra "Daily Bonus" bölümünden hergün tıklayarak Site Günlük 50 kredi verir.İstediğiniz gibi sitenizde kullanabilrsiniz.

4) Önemli Bölüm(Krediniz Bitince Ne yapacaksınız?);
Krediniz bittikten sonra automouse clicker benzeri programlar sayesinde kredi kasmanız gerekiyor.Bunu da kendi yöntemimle anlatacagım.İlk önce bu programı indirin orjinal link: Axife Mouse Recorder - Download
programı indir
sonra fake kullanılmayan veya yeni bi facebook üyeliği açın bunu sadece kredi kasmak için kullanıcaz çünkü bişeyler begenicez ve sayfa çok gereksiz dolucak.
Soldaki seçeneklerden facebook like tıklayın açılan sayfaları beğendikçe krediniz artıcaktır
Bunu sürekli elle yapmak istemeyenler için oto mouse click olayıyla 1-2 kez begeni yaparak kaydedin sayfaları sonra program oto sürekli begenerek kredi kasıcaz.
Zaten başta sitemizi eklediğimiz için kazandıgımız kredi direk site tarafından hit kazandıkça alınacaktır.

Videolu Anlatım Linki:
http://www.youtube.com/watch?v=R-AR0...ature=youtu.be

Anlatım ve video bizzat bana aittir.Herhangi bir sitede benden başka biri tarafından paylaşılırsa hakkımı helal etmiyorum.

westmania adlı üyeden alıntı:
Hocam merhaba
bunu bir bilgisayarda bütün gün acık bıraksam sizde nasıl iyi kredi kasarmıyım ? Birde sizce buradan 1 ayda nekadar kullanıcı kasabilirim Facebook için?
auto click süresini uzun tut biraz sağlam olsun bayagı kredi kasıyor gün boyu 10bin rahat kasar buda sana bin abone rahat kasar gibime geliyor