İki proticaret yazılımı arasında xml entegrasyon yaparken neden aşağıdaki timeout hatası alınıyor acaba. Hosting firması isimtescil ile görüştüğümde herhangi bir timeout sürelerinin bulunmadığını ilettiler
Entegtasyon indirme sırasındaki hata:
The request was aborted: The operation has timed out. at System.Net.WebClient.DownloadDataInternal(Uri address, WebRequest& request) at System.Net.WebClient.DownloadData(Uri address) at System.Net.WebClient.DownloadData(String address) at cxmlimport.?()
Aldığınız timeout hosting şirketinizle alakalı problemdir. Müşterilerimiz 1 gb lik kibo xmlini entegre etmektedirler. Hiç bir şekilde timeout hatası almamaktadırlar.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:41:45 -->-> Daha önceki mesaj 14:40:27 --
Merhaba,
Modül isimlerini nereden değiştiriyoruz? Ücretsiz kargo yazan kısma farklı bir resim koydum ve ücretsi kargo yazısını silmek istiyorum?
Modül tanımlarından modül üst başlığını değiştirerek bu işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Gerekli videolarımız
http://proticaret.tv/ adresimizden inceleyebilirsiniz.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:48:19 -->-> Daha önceki mesaj 14:41:45 --
userjokervadaa değeri ne yazıkki yok
normal bir input da bulamadım galiba aspx ile yapılan bir input var.
Acaba hangi değer ?
<input name="useJokerVadaa" type="hidden" id="useJokerVadaa" value="0" />
3dformyk.aspx dosyasından yukarıdaki 0 değerini 1 yaparsanız sorununuz düzelecektir.