teomanr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İki proticaret yazılımı arasında xml entegrasyon yaparken neden aşağıdaki timeout hatası alınıyor acaba. Hosting firması isimtescil ile görüştüğümde herhangi bir timeout sürelerinin bulunmadığını ilettiler
Entegtasyon indirme sırasındaki hata:
The request was aborted: The operation has timed out. at System.Net.WebClient.DownloadDataInternal(Uri address, WebRequest& request) at System.Net.WebClient.DownloadData(Uri address) at System.Net.WebClient.DownloadData(String address) at cxmlimport.?()
Aldığınız timeout hosting şirketinizle alakalı problemdir. Müşterilerimiz 1 gb lik kibo xmlini entegre etmektedirler. Hiç bir şekilde timeout hatası almamaktadırlar.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:41:45 -->-> Daha önceki mesaj 14:40:27 --

Himmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
Modül isimlerini nereden değiştiriyoruz? Ücretsiz kargo yazan kısma farklı bir resim koydum ve ücretsi kargo yazısını silmek istiyorum?
Modül tanımlarından modül üst başlığını değiştirerek bu işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Gerekli videolarımız http://proticaret.tv/ adresimizden inceleyebilirsiniz.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:48:19 -->-> Daha önceki mesaj 14:41:45 --

LadyArch3r adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
userjokervadaa değeri ne yazıkki yok

normal bir input da bulamadım galiba aspx ile yapılan bir input var.

Acaba hangi değer ?

<input name="useJokerVadaa" type="hidden" id="useJokerVadaa" value="0" />

3dformyk.aspx dosyasından yukarıdaki 0 değerini 1 yaparsanız sorununuz düzelecektir.