Sitemiz
http://evegelir.com/ eğer toplu alırsanız indirim sağlarım... Sizin için de bizim için de en mantıklısı bu... Siz almak istediğiniz ürünleri ve miktarını yazın, size özel bir satış linki verelim, direk sitemizden tek seferde alın... Sitemizde "binbirkalite siparişidir" şeklinde tek bir ürün yayınlanacak olup sizden başkasınınalmaması konusunda uyarı linki çıkacak, bir süre içerisinde sipariş vermezseniz listeden bir süre kaldırılacak... Siz sitemizden direk bu ürünü satın alacaksınız ve kargonuz size ulaştığında ürünülerin tamamı faturaları ve ganti belgeleriyle beraber ulaştırılmış olacak... Ürünlerimiz distrübütör garantilidir...
ürününüzü sitemizden toplu halde alabilirsiniz...ve size sitemizdeki fiyattan daha ucuza veririz. Ayrıca vergi mükellefi olanlar için de en mantıklısı bu... Ürünü toplu halde alır depolarsınız, satarken de istediğiniz fiyattan satıp ona göre faturanızı kendiniz kesebilirsiniz...
Yorumunuz için teşekkür ediyorum yanlız ben Direk imaalatcı arkadaşlardan ürün arıyorum .