hadi Bismillah
birtutamanne.com
Öncelikle bu tarz siteler bayanların çok hoşuna gider

Önemli olan içeriğinizi sık, özgün ve güncel tutmanızdır. Ben site içeriği hakkında bir ipucu vermek istiyorum. Facebook sayfalarında da apaçık görebileceğimiz gibi elbise ve eşya tasarım sayfaları bayanlar tarafından çok sık ziyaret edilen aktif sayfalardır. Sizin sitenizde bu tarz bir yapıya uygun olduğunu düşünüyorum. Eğer sitenizde annelerin bütün gün evde çocuklarıyla ilgilenebileceği aktiviteler, çocuklarından arta kalan zamanlarını değerlendirebileceği birer elbise tasarımı olabilir, oyuncak veya kullanılmayan eşyaları değerlendirme olabilir bu tarz konular çok fazla ilgi çekecektir. Eminim ki bu doğrultuda giderseniz ziyaretçileriniz birer sayfanızın takipçileri haline gelebilirler
Tasarım konusuna geliyorum. Hemen tasarımda gördüğüm eksiklikleri yazmak istiyorum.
#1: Öncelikle sitenizin logosu iyi düşünülmüş fakat siteye optimize edilememiş. Kendini çok belli ediyor. Eminim bunun farkındasınızdır. Açık söylemek gerekirse sitenizin güzelliğini bozuyor. Bu konuya değinmeniz iyi olacaktır
#2: Sayfanızın içinde "Son Eklenenler" kısmında içerik bulunamadı diyor. Orada sanırım kategori seçemediniz yada bir problem oldu. Eğer çözemediyseniz özelden mesaj attın ben ilgilenmeye çalışırım.
Tasarım konusunda bu iki konu dışında gözüme pek çarpan bir şey yok. Biraz daha sosyal medya araçlarına değinmek istiyorum. Böyle bir sitenin en büyük ziyaret kaynağı facebook olabileceğini düşünüyorum. Bence facebook sayfanızla biraz ilgilenin. Sayfanızda direk olarak sitenizin linklerini değilde fotoğraf paylaşımı yapın. Bu konuda diğer facebook sayfalarından yardım alabilirsiniz
Sitenin istatistiklerine de baktım. 2 Aylık bir site için güzel bir çizgi izliyorsunuz sitenin kategorisine göre
Size başarılar dilerim
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 04:03:39 -->-> Daha önceki mesaj 04:01:56 --
ebloog.net sitemi değerlendirirmisiniz reklam yerleşimi özellikle kararsızım
Malesef sitenize erişemedim
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 04:06:44 -->-> Daha önceki mesaj 04:03:39 --
Çok güzel bir düşünce gerçekten, herkes sizin kadar yardımsever olabilse keşke.
Tebrik ediyorum, kısa sürede geleceğim konuya
Bu konuda çok sıkıntılar çektim zamanımda. Web tasarım işlerine çok küçük yaşlarda başladım. Bilgisayarın Türkiye'de evlere yeni yeni girdiği zamanlarda ve yaptığım işleri insanlara soramıyordum çünkü kimse anlamıyordu bu işlerden. Ve anlayan bir iki kişi çıkıp sitemi değerlendirdiğinde heyecandan ölürdüm. Ama iyi yapmışsın demelerinden çok bir hata aramalarını isterdim çünkü hiç bir şey kusursuz değildir. Herkesin algısına göre ufak tefekte olsa hatalar veya yanlışlar olabilir. Bu yüzden değerlendirme yaparken daha yapılması gerekenler üzerine yoğunlaşıyorum. Onun dışında yapılan her site güzeldir. Bir emek vardır. Benim amacım bu emeği daha da güzelleştirmeye yardımcı olma. Tabi bu işi tek başıma omuzlanmakta istemem

Herkes birbirine yardımcı olursa daha güzel bir hal alır tabi ki.