BURASİ antep abi buradaki fakirleri görseniz siz bile şaşirsizniz kimse kimseye yardım etmıyor dilekçe versen bile boş fakirlere kışın kömür dağatan belediyeler arya işte onlar dağitmıyor verıolar 3 5 torba kömürü ondan sonra bidaha kış boyunca kömür göremıon bende küçkkken yoksulluk çektim ben sonradan gördüm herşeyi ben şuan zenginmiyim hayir ama çok şükür halime karnım doyuyor ama ne devlet nede bi başkasi yardım ediyor onalra çünkü herkes kendi çıkari peşinde..
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:20:31 -->-> Daha önceki mesaj 23:17:46 --
borcunu vermiş adam evine erzak felan almiş birazda borcunu vermiş polise nasıl sorayim benim paramın geri kalani nerde die ? adam nerden çıkarsin versin bana ? hiçbişeyi yokki ? adam zaten kendisi dedi pişmanım dedi ama helal et o parayi dedi bana bende bişe demedim
arkadaşım ben sana parasını versin demedim zaten. filmerde göründüğü gibi parayı alıp kumara yatırdıysa o zaman şikayetçi olmanız gerekirdi zaten adam eğer evine erzak ve dediğim gibi borçlarını kapattıysa herşey vicdana ve fikre kalıyor tekrar geçmıs olsun,