BURASİ antep abi buradaki fakirleri görseniz siz bile şaşirsizniz kimse kimseye yardım etmıyor dilekçe versen bile boş fakirlere kışın kömür dağatan belediyeler arya işte onlar dağitmıyor verıolar 3 5 torba kömürü ondan sonra bidaha kış boyunca kömür göremıon bende küçkkken yoksulluk çektim ben sonradan gördüm herşeyi ben şuan zenginmiyim hayir ama çok şükür halime karnım doyuyor ama ne devlet nede bi başkasi yardım ediyor onalra çünkü herkes kendi çıkari peşinde..
Seni Allah sınıyor belki de böyle bir olayla. Önünde iki seçenek var şikayetini geri çekeceksin ve adam yaptığı işe devam edecek başkasına da musallat olacak
ya da adama balık tutmayacaksın tutmayı öğreteceksin (zor ama dene bence) yoksa bu etraftakilere örnek olur bankamatikten para çekecek adam 5-10 kişiyle gider bence başlangıç olma böyle şeylere.
Şahsi fikrimdir bende çok zorluklar çektim, lisede okurken aynı zamanda çalışıp çay arabası dolduruyordum, 6 ton yarılık çay aldık Rahmetli annem ablam ve ben 20 yaşındaydım o zaman paramı bir şekilde hep kazandım bir şekilde.
Şunu yap diyemem gerçekten zor bir durum kötü bir örnekle vesile olup günahını almak istemiyorum kimsenin.