Belki de tepki çekeceğim bu konuda fakat ben çok insan gördüm sefalet içinde olduğu halde kazandığı bütün parayı (...........) yatıran. .. yeri doldurmayayım zaten anlayan anladı kumar vb. diyeyim. Adamın günahını almayayım belki gerçekten çok ama çok zor durumdadır, ben kendi oturduğum yerden örnek vereyim (Tuzla) Belediye çok yardım ediyor gerçekten bir dilekçe veriyor adam gidip herşey inceleniyor sonra da gereken yardım yapılıyor.
Lütfen yazdıklarımı yanlış anlamayın önyargılı yaklaşmak istemiyorum ama böyle şeylerin örneği de az değil.
BURASİ antep abi buradaki fakirleri görseniz siz bile şaşirsizniz kimse kimseye yardım etmıyor dilekçe versen bile boş fakirlere kışın kömür dağatan belediyeler arya işte onlar dağitmıyor verıolar 3 5 torba kömürü ondan sonra bidaha kış boyunca kömür göremıon bende küçkkken yoksulluk çektim ben sonradan gördüm herşeyi ben şuan zenginmiyim hayir ama çok şükür halime karnım doyuyor ama ne devlet nede bi başkasi yardım ediyor onalra çünkü herkes kendi çıkari peşinde..
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:20:31 -->-> Daha önceki mesaj 23:17:46 --
Sizin paranızın bir kısmı yok sanırım yani o kısım 400 tl o paranın nereye gittiğini araştırır mısınız? Borç harç mı ödenmiş, içki kumar mı alınmış ne yapılmış soruşturun oda size çıkar kapı çıkartacaktır emin olun...
borcunu vermiş adam evine erzak felan almiş birazda borcunu vermiş polise nasıl sorayim benim paramın geri kalani nerde die ? adam nerden çıkarsin versin bana ? hiçbişeyi yokki ? adam zaten kendisi dedi pişmanım dedi ama helal et o parayi dedi bana bende bişe demedim