merhaba arkadaşlar size bugun başimdan geçen olayi kısa özetle anlatacağim size bunu anlatma sebebim sizden fikir alarak bi yola gitmek için buraya sizden yardım isteyeme geldim..


Bugun Bana öğle saatleri sularinda eft Geldi 700 Tl ve bu parayi gönderen kişi ise
bir tane iş yaptıgım adam tabi o burada değil r10 dişindan birisidir. saat 15.30 Da para eft gelmiş gözüküyordu Net şübeden baktım Çaliştiğim için çıkamadım dişari akşam çıkarken bizim ofisin oralarda bir tane Garanti bankasinin Atm'si buldum ve gittim Parami çekip bizim evin Aylık Kira borcunu ödeyecektim + kömür parasiydi her ikisidi ödücektim Atm önünde para çekerken arkamda bi adam vardi sıra bekliyordu ama öle değildi beni bekliyordu o ben parayi çektim cüzdana koydum. Ve adam Bana şu sözleri Söyledi '' Kardeşim Para çekicemde bana yardımcı olurmusun dedi'' bende tabi abi verin karti dedim hemen işleminveizi yapim dedim.
ama adamın karti elinde değildi dur 1dk dedi cüzdanda çıkarayim dedi elini arkaya atti ve bana öyle bir yumruk attiki beynim durdu burnum kanadi adam yatirdi beni yere hemen cüzdanı aldı benden fırladi kaçti giti ve bunun üzerine etrafta kimse yoktu bi araba geçerken benim yerde yattimi görüp hemen durdu hasteneye felan gidelim dedi yok yok dedim sadece burnum kanıo dedim ve duran adama herşeyi anlattim durumu polisi aradim polis geldi işte ifademi felan aldı tekrar beni karakola götürdü. Ve Mobese kameralari petrolun yanındaki kameralar ve atm kamerasi sayesinde kaçan adamı bulmuşlar tabi ben 2- 3 saat karakolda beklettiler ve adamın evini bulduklarini söylediler memurlar aynen böle dediler bana.
Senin parani çalan adam hırsız değilmiş fakir bir evde yaşayan 2 yıldır çalişmayan çoçuklari evde hasta yatan bir babaymiş ve parasızllıktan iyice gözü dönmüş kendini atm köselerine atmiş tabi ben dedim görmek istiyorum bu evi felan eve gittime gerçekten gözlerime inanamadım o evin halini gördüm ve aklımdan hiç çıkmıo ama ben adamı şikayet etmiştim ifade verirken söledim bu şikayeti zaten sonra polis beni evime bıraktı bana dediki şikayetini alirsan eğer bu adam özgür olacak ama almassan savcılıga gidip mahkemeye çıkacak dedi ve arkadaşlar eve geldim kaç saatir düşnuom o adamın haline çoçuklarina ve size soruyorum sizce bu adamı şikayetmi edeyim napayim bana bi yol gösterin paraninda bana sadece 300 tlsini verdi diğer kısmınıda harcadiğin söledi bugun öyle bir zor gun yaşiyorumki bilemezsiniz..