delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Video çekerek açmanıza gerek yok, elinizde teslim fişi ve kargo görevlisi yanında açarsanız hiç sorun olmaz. Video ile çekimi kabul etmiyorlar diye biliyorum. Bana sorarsanız 2 günde bir aramayın, teslim ettiğiniz tarihten itibaren 30 iş gününü bekleyin, sonra telefon açın kuzu kuzu seve seve yenisi ile değişimini yapacaklar (bazı servisler değişim kağıdı verir sizde yetkili ithalatçıdan alırsınız)

Muadil istemenize gerek yok o zaman birde servise gitmeniz gerekir o tür durumlarda (çok uzaksanız ayrı tabi ama servis kıllık yapar böyle durumlarda).

Çizikleri falan yazmasalar siz çizdiniz diye çamura yatabilirdiniz bana bir ara oldu bedavadan ekran değiştirdim adama kılcal çizik bile değildi sökerken ben yapamam çünkü pofuduk bir süngerin üzerinde çalışıyordum

Neyse sonucu yazarsınız buraya.

Son olarak 900 tl üzerindeki ürünlere tüketici hakem heyeti bakmıyor (kaymakamlıklarda olanlar tüketici hakem heyetidir) tüketici mahkemeleri bakıyor. (rakam değişti mi emin değilim ama 900 tl hatırlıyorum ben) o yüzden kanuni yollar arayacaksanız aklınızda olsun.
Kargocuları bilirsiniz beklemezler Ve imza attırmadan paketi açtırmazlar o meselede boş.

21 iş günü dolunca değişiyor ama ana kart bu akşam bekleniyordu geldi demiştiler.