delphi911 tamam aynı şeyleri diyoruz zaten ben özgün demedim zaten kaliteli dedim.Kullanıcıya göre kaliteli içerik.
Organik hit olayına gelirsek 10. sıradaki site saatte 2-3 hit gönderme ile ilk sıraya geldiği oluyor bir günde.Burda hiç işe yaramaz diyen arkadaşlarda var.Nitekim webmaster aracından tıklama oranları belli herşey takip ediliyor.Her ne kadar backlink,sosyal medya şu bu etki etsede google en son insanların hangi siteye girdiğine bakıcaktır o siteyi yukarı getiricektir.Onun için bu hit olayı çok önemli.Nitekim organikhitten milletin bildiği sadece buzdağının görünen kısmı.
Google seo yu bitiricek diye konuşuluyor.Bu link almaya ,şuna buna önlem gelicek ama organikhit olayına nasıl bir önlem gelicek.Yazılım olarak geliştikce kullanıcıyı daha iyi taklit etmek münkün olucak.
Hitlerdeki değişimler göze batarmı konusu gümdeme bir sürü kelime giriyor kelimelerin hit alma durumu zaten sürekli değişicektir bunlara pekte bir kontrol getirilmesi münkün değil.Zaten aranma hacmine göre hit göndermeyen kişinin aklından şüphe etmek gerek.
şu anda organikhit yazılımları üst seviyeye ulaşmadı eksikleri var zamanla daha iyi olucak.
-----------------------------
Semantic web e gelince büyük siteler köşeyi dönücek olan bizim küçük esnafa olucak.Onun için şimdiden herkes adam akıllı 1 internet sitesi büyütsün kücük sitelerle uraşmasın.Süpermarket olmaya çalışın.Yoksa daha çok forumlarda vakit öldürürüz.