http://1c.arifnihatasyailkokulu.com/ linkinde bulunan sitemde çok yavaş açılma ve çoğu zaman arka plan resmiyle slider scriptinin geç yüklenmesi sorunu yaşıyorum. Bunun dışında bazı kullanıcılar siteye erişemediklerini söylüyorlar fakat ben sorunsuz erişebiliyorum. Windows 8 kullanan bir kullanıcı 8 de temanın çalışmadığını sadece link olarak açıldığını belirtti aynı kullanıcı aynı ağdaki win 7 makinesi ile sorunsuz giriş yapabilmiş. Bunun dışında bi kaç eklenti ve düzenleme istiyorum. Bütün sorun ve istediğim eklentiler aşağıda yazıyor;
- Hız sorunu
- Slider ve background resim geç yüklenme sorunu
- Galeri bölümde bulunan kategorilerin aralarındaki boşlukların arttırılması ve daha düzenli durması
- Kategorileri linklendirme
- Daha basit ve tekil hit bazlı istatistik bileşeni
- Sayfanın sağında bulunan üye olun butonu için üzerine gelince yana kayan ve sadece üye girişi yapmamış kişilere görünecek bir hızlı üyelik sayfası
- SEO Kurulumu
Yukarıdaki belirttiğim maddelerin hepsini veya çözebileceklerinizi kapsayan zaman ve fiyat tekliflerinizi bekliyorum. Konuya yazabilir, pm atabilir yada
alicanselcuk@gmail.com adresine mail gönderebilirsiniz. Ödeme sorunların çözüldüğü saat içerisinde yapılacaktır.