Yola bak yola , bu yolda birilerinin haksız tepkisini çekiyorsun o zaman oylemi ? Bence oyle değil!
Haklı olan sensin emeğe sonuna kadar saygı gösteriyorsun bu yolda.
Şimdi şöyle anlatayım sana ve arkadaşlarına ;
Bir arkadaşımız çıkıyor prli domain yayınlıyor.Zaten prli domain 5-6 tane var.x forumun sahibi çıkıyor hırsız diyor.Bunları kimse yayınlayamaz bulamaz kolaysa yayınla diyor ve yayınlıyorum.Özel algoritma ile yapıyorya domainler ona gökten zembille iniyor bilgisayarına kimse bulamıyor sıraya sokamıyor . Aynı zamanda öyle bir mantıkki sanki kendisi başka siteden almıyor.Aldığı kaynağı açıksasın domain firmaları arkadaşa tek tek bu domain düşecek yasin bey siz alın sitenize koyun demiyor.
Sizde forumda prli domain yayınlayan arkadaşa hakaret eden insana destek çıkıyorsunuz.Haktan hukuktan anlayışınız bu sizin.Be konuyu açan arkadaşı tanımam etmem forumdada fazla kişiylede samimiyetim yok lakin biri diğerine hakaret ediyorsa birileride birileri pohpohluyorsa onun karşısında dururum.Ahmetmiş mehmetmiş adminmiş tanımam.Benim hayat felsefem hak yolunda ilerlemek birileri gibi insanlara hakaret ve birileri haksızken savunmak değil.İsterseniz 10'nlarca kişi olun haklı insanı bastıramazsınız.