Aforizma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yasin kardeşimin bütün domain yolculuğunu bilirim.Zamanında siz bu forumlarda yokken domain nedir bilemezken Yasin turk domain sektorune çok büyük adımla, tamamen kendi kaynakları ve bilgisiyle düşen domain listelerini vermeye başladı.Kendini ve algoritmasını zamanla ve sabırla geliştirdi ve şuanda senin hayranlıkla baktıgın listeler ortaya çıktı.

Listeleri hiçbiryerden aldıgı falan yok ve hiçbir yerde hiçbir platformda bu kadar ayrıntılı listeler verilmemekte.

Yasin her konuda kendini kanıtlamış bir kişidir.Benim üstadımdır bu konuda öğrenecek çok şey var kendisinden.
Hiçbir platformada yok ise r10 nun düşen domainler kısmında 15-16 şubatlara bakmanızı rica ediyorum tam listedir...

Kendini tekelleştirmeye çalışmasın.Kimseyide hırsız,bilgisiz yerine koymaya çalışmasın.Biz yayınladığı liste için birşey demiyorum insanlara hakaret edemez.
Bu arada bu forumda olmayabilirim lakin domain bilmediğimi nerden çıkardınız.Birde özel algoritma dediği şekilde listeyi yayınladım.Demekki bir algoritma filan hikaye.Çünkü bunu yapmam benim 2-3 dk mı aldı.
Herkesten herşey ögrenilir.Lakin önce kendisinin insanlık hakkında birşeyler ögrenmesi gerek.