% 100 Google Dostu Referanslı Güzel kaliteli Kendi kullanmış Olduğum v7 Tema yoğun istek üzerine Sınırlı Sayıda Satılacaktır.

- Şuana kadar Google ile ilgili hiçbir Sandbox, Filtre ve Ban Görmemiştir.
- Full Özgün ve çok iyi hazırlanmış google ile dost ve yüksek hit yapmış bir temadır.
- Tema'yı gören arkadaşların isteği üzerine geliştirip satış konusunu açmış bulunmaktayım.
- % 100 Tr 'deki temalar ile alakasız, kendine özgü modele sahip, kendi kullanmış olduğum ve gayet beğenilen bir temadır.
- Ziyaretçileri rahatsız etmeyecek şekilde ayarlanmış reklam alanları mevcuttur.
- Özellikle kendi sitelerinin reklamlarını yayınlayanlar için mükemmeldir!
- İster etiketsiz ( tavsiye ) , ister etiket ile kullanabileceğiniz bir temadir.

Pek profesyonel olmasamda özgünlüğe değer veren bir kişi olarak kendi kullandığım bu temayı sadece sınırlı sayıda satarak ***** hiti sabit tutmak ve banlanma sorunundan kurtulmak isteyen webmaster arkadaşlara bir nebze olsun rahatlatmak açısından satıyorum.

V7 scriptine uyumludur. Sorunsuzca kurulur ve teslim edilir.

Fiyatlandırmayı gayet uygun tutuyorum.

Tek Lisans 40 TL ' dir. ( Toplu alımlar için indirim uygulanır Pm atınız. )

Ek olarak ; % 100 Hit garantili teknik ve taktiksel bilgiler ve Hit yapması için Optimize Script Ve Kurulum + 25 TL karşılığında yapılır.

Satış Kısa bir süre aktiftir. Sonuçta kendimde bu temadan kullanıyorum çok dağılsın istemiyorum.

Rocco Görüntü

Demo ve detaylı bilgi için pm atınız.

Herkese bol hitli günler.