@CacTuS Bahsettiğiniz domain zaten 14 Şubat listesinde pagerank değeri olan bir domain olarak belirtilmemişti.
Bu domainleri paylaşmakta herhangi bir kazancınızın/kaybınızın olup olmadığını iddia etmedim.
Zaten belirtmek istediğim de hem size ait olmayan bir liste olması hem de paylaşmakta bir amaç olmamasıydı.
Söylediklerim listeyi kısmi olarak paylaşmanıza dahi değildi.
Alıntı bir paylaşımın yapılırken kaynak belirtilir, sahiplenmek saygısızlıktır.
Yazdığım mesajda imanınızı sorgulamak gibi bir niyetim yoktu, zaten ne beni ilgilendiren bir durum ne de benim yetkim dahilindeki bir durum bu.
Yanlış anlaşıldıysa kusura bakmayın.
@Backlog "Aynı zamanda sende başka bir siteden alıyorsun" şeklinde bir cümle kullanmışsınız. Bahsettiğiniz site hangi siteyse 15 Şubat 2013 listesini o siteden alıp paylaşmanızı rica ediyorum.
Domain Forumları içerisinde yayınlanan listeler, algoritması tarafımca oluşturulmuş ve kodlaması tarafımca yapılmış özel bir yazılım yardımıyla hazırlanıyor.
Düşecek domainler hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar zaten böyle bir listeyi hazırlamanın belli bir emek dahilinde olduğunu bilirler.
Saygıdan bahsedip asılsız bir ithamda bulunmanız hoş değil.
Arkadaş listenin kendisinden alındığını iddia ediyor demişsiniz.
CaCTuS zaten sizden önceki yazdığı mesajda
Listeyi domain forumlarından alıyorum burada bilmeyen vardır diye paylaşıyorum
şeklinde cevap vererek söylediğimin doğru olduğunu kabul etti.
Bugün yayınlanan liste Domain Forumları'nda her gün aksatılmadan yayınlanan 635. listeydi.
635 gündür hiçbir karşılık beklenmeden çok ciddi emekler verilerek sürdürülen bu projede sadece bir teşekkür beklemeyerek hatalı bir tavır sürdüğümü söylüyorsunuz.
Üstelik teşekkür etmeyi bırakın, kopyalanan içeriğin kaynak gösterilmeden sahiplenerek paylaşılmasını savunuyorsunuz.