O sitenin sahibi Webdesign nick'li arkadaştır. Ve o listeyi düzenleyen kişi de odur. Kendi listesinin başkalarınca yayımlanmasını elbette hoş görmesini bekleyemezsiniz.
Not: Eklentiden haberim yoktu, çok güzel olmuş. Pratik ve amaca hizmet eden bir eklenti. Teşekkür ederim.
Onu biliyorum hocam ben bu kadar hırs yapmasını anlamıyorum. O eklentiyi falan hiç bilmiyorum. Ben listeyi alıyorum parameter'de tarıyorum fake olmayanlardan işime yarayan varsa alıyorum yoksa paylaşıyorum. Zaten her zaman vaktim olmuyor birkaç konu paylaştım onunla ilgili. Dün 2 tane PR2 chat domain'i paylaşacaktım konuyu yazarken işim çıktı kapadım. Yani benim anlam veremediğim nokta benim imanımı ne hadle sorgulayabiliyor. Yok bakmamışım da oradan almışım da. Nereden biliyor? Ben onun bildiği yöntemleri bilmiyorum ki o kadar kolay yapayım. İnfo'ları google'dan kontrol ediyorum yazıp. Yani şunu paylaştım bana getirisi ne oldu? Bir site ismi mi verdim, para mı istedim, teşekkür edin mi dedim? Konuya giren baksın çıksın bana ne kâr'ı var ki

O listede her PR'li domain yazmıyor o yüzden bilmeyen olur PR'li domain almak isteyen olur buraya ekliyorum ki herkes eklesin bunda sinir yapacak ne var ki?
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:22:39 -->-> Daha önceki mesaj 03:18:45 --
Önce iyi bir okuyun. Kendi zaten nereden aldığını söylüyor.
Onu inkar etmedim ki? Sadece paylaşan da o değil bu arada. Ayrıca orada paylaşıldı diye bir daha başka bir platformda paylaşılamaz mı? Hem bütün PR'li domainleri göstermiyor hem de içlerinde sahte pr'liler oluyor. Oraya tek tek kontrol ettim yazdım göze battı. Yahu ben profesyonel değilim amatörce bulduğum domainleri tarattım info'ları kontrol ettim işine yarayan bilmeyen olur diye ekledim.
Siteyle şuanki konunun alakası yok.Arkadaşın burda paylaştığı domainleri kendisinden aldığını iddia ediyor.Üstüne birde hakaret ediyor.Bu domainlerin yayınlanması birilerinin tekelinde değil . Sende yayınlarsın bende yayınlarım.Belli sabit domainler var zaten.Arkadaşta pr'li domainleri paylaşmış.Burda hakaret edilecek bir mevzu yok ama arkadaş direk hırsız demiş.
Şimdi arkadaş multi sanar sizi hocam