Sırf bir kızla çıkmak için mi çıkıyorsun ? Yada seviyor musun ? Bence aşık değilsin sen, hoşlantı olabilir belki de gerçekten aşk. Ama inanmıyorum çünkü;
1-ilk yazıda yazmış olduğun "Ama değerlendirmeyip daha olumsuz şeyler olursa(inşallah olmaz) o zaman başka kızlar için az buçuk cesaretim geldi gibi onu da belirteyim"
Başka kızlar içinde cesaretini toplamışsan bu olsada olur olmasada olur. Yani demem o ki eğer aşık olsaydın "başka kızlar" kelimesi aklının ucundan bile geçmemeliydi. Ama yok ben; gönül eğlendirmeyi severim diyorsan alma insanların ahını derim..
En son attığın mesajda da "Dershaneden bir kız da bana bakış atıyor gibi.Olmadı şansımı onunla deneyeceğim hafta sonu sınıfına gidip boş bulduğum anda soracağım..."
Ne şansı ki bu ? biri tutana kadar devam etsen ve sonra biri evet dese. Peki ya sonra ?
Ben sadece şansımı denemiştim demek içinse bence bekleyin. Kaderinizde biri varsa o çıkar karşınıza, diğer türlü dürüst olun davranışlarınızda ki, sevdiğiniz kişinin sevgisini hak edin ve hak ettirin. Biraz kırıcı olmuş olabilir, kusura bakarsan da yapacak bişey yok