Anoww ben de kimse nasıl olsa bilmiyor, düşünce çaktırmadan elle alırım diyordum

Hepsinin gözü açıkmış maşallah
Şaka bir yana ne bu tarz özel başlıklarla domain'lerin lanse edilmesini, ne de ihaledeki bir domain için app istenmesini tasvip etmiyorum.
Kimi arkadaşlarımız "rekabeti kaldıramayacak adamların domain gibi rekabetin üst düzey olduğu bir sektörde ne işi var anlamış değilim." şeklinde bir görüş bildirmişler. Elbet, kendi bakış açılarından haklı olabilirler. Ancak şunu belirtmek lazımdır ki; Karpuz kelimesinin anlamını ve önemini biz Türkler biliriz. Elin gavuru ise bilmez. Aforizma nick'li arkadaşımızın da belirttiği üzere bu ve benzeri domain'lere yapılan talebe göre elin gavuru tavır takınıyor ve ona göre ihalelere giriyor. Benim, senin veya onun alacağı bir domain'in yurtdışında başka birine gitmesi hiçbirimizin işine yaramaz. O yüzden bazı şeyleri hem yabancıların rekabetinden uzak tutmak için, hem de yurt içinde varolan içimizdeki İrlandalıların gereksiz, keyfi, zevkine fiyat artırımlarına maruz kalarak cebimizden gereksiz para çıkışlarının önüne geçmek için paylaşılmaması taraftarıyım.
Bu işle ciddi anlamda uğraşan, fantezi veyahut heves gözü ile bakmayan insanlar elbette bu domain'in ne zaman düşeceğini bilirler ve takip ederler. Heves sahibi insanlar ne yazık ki gerçek alıcılara zarar veriyorlar.
Domain konusunda bilgilenmek istiyorsanız, eğitilmek istiyorsanız bu eğitimin ya da bilgi paylaşımının temelinde "şu domain düşecek gidin alın" olayı yoktur. Hiç bir eğitim sisteminde de böyle bir anlayış yoktur. Domain konusunda takıldığınız mevzularda, sıkıntı yaşadığınız durumlarda, hukuki süreçlerde veya özel meraklarınıza istinaden sormuş olduğunuz sorulara verilen cevaplar ile eğitim yapılmış olur. Yoksa abur cubur net düşüyor demekle eğitim olmaz. Bu kadar sığlaştırmayın lütfen.
Bu arada kimse bo yapmasın, ben elle yakalayacağım onu