Arkadaşlar selamlar,
Şimdi bundan 1 ay önce kadar yine bir kaç yere yorum düşüp hatta şikayet konusu bile açmıştım
Şimdi , b*****1@gmail.com bu mail adresi üzerinde bulunan hesap sahibi Kxxxx Kxxxxş isimli arkadaş,
-Ali Ağaoğlu Gençlik Görüntüleri
-Çeşme Belediye Başkanından İlginç Yılbaşı Kutlaması
İsimli iki video için telif hakkı bildiriminde bulunmuştu ve youtube'den iki ayrı ihtarı bu yüzünden almıştım.
Neyseki Arkadaşın kim olduğunu öğrendim arkadaş forumdan ve neyseki arkadaşında videolar üzerinde telif yada herhangi bir şekilde hak sahibi olmadığını öğrendim.
Neyse , şu an hesabım askıya alındı gelen 3 üncü bir ihtarla birlikte.
Ben hesabıma giriş yapıyor ama kanalıma erişemiyorum.
Hemen kanalım hakkında bilgi vereyim değerini siz biçin ;
2,250 Aboneli 500 Bin video görüntülenmesi olan 250 Video olan Günlük izlenmesi minimum 10.000 olan ve Türk içeriğe sahip kanalım kapandı.
Şimdi ben bu arkadaşa ulaştım kendisi konu ile alakası olmadığını kendisinin göndermediğini falan söyledi ama yav senin gmail hesabınla kim nasıl telif yollayacak kardeşim benim kanalıma ?????
Hadi onuda geçtik telif yollarken senden elektronik imza olarak kullanılmak üzere ismini soyismini istiyor ve Kubilay Karataş diye benmi girdim ?
Şimdi bu arkadaş diyorki ben kendi hesabımada erişemiyorum diyor.
Bu durumda benim bu mağduriyetimi, telif hakları elinde olmamasına rağmen kendi elindeymiş gibi kanalıma 2 defa ihtar yollatan bu arkadaş gidermek durumundamıdır??
Değerli yorumlarınızı bekliyorum ona görede yönetime başvuracağım.
Saygılarımla.