doctoralone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben 3gündür bekliyorum ve şimdiye kadar diğer herkese sabırlı olmalarını söyledim ama nereye kadar. konuyu açma sebebim başka mağduriyetler oluşmaması için. söz konusu şahsın arkadaşları konuda savunmaya başlamışlar zaten. yukardaki biliyo beni sen ne dersen de, sen sanarsan san umrumda değil
allah aşkına biraz empati yapabilseniz yaptığınızdan utanırsınız belki. adam para kazandığı müşterilerini bile bile niye mağdur etsin, artık kendi mağduriyetinizin giderilmesine yönelik bi talepte bulunmuyorsunuz da adam banlansın şöyle olsun böyle olsun.

yani bi yanda ismi, adresi vs belli olan biri var diğer yandan ismi cismi belli olmayan nick arkasından adama küfür edenler bile var ayıptır vallahi. insanın yapısında var bu aslında. mesela diğer konuda o küfür eden arkadaş kendi hatasından dolayı verileri kaybetse o hddyi kendinin bi tarafına sokacak mı ki adama böyle bi laf söyleyebiliyor. ki ortada kasıt yok, dolandırma yok, sahtecilik yok bir şey yok. yedek alınmamış nedir ihmal var.

hakkınızı arayın, mağduriyetinizi dillendirin ama böyle ucuz şeyler yapmayın kastım bu..