doctoralone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yarın aynı problemin linux - xx de olmayacağını kim garanti edebilir? verdikleri garantilerin aslında olmadığını anladık. çalışan serverdaki arkadaşlara tavsiyem bi an önce önlem almaları. yeni paket almaı düşünenlere tavsiyem ise yol yakınken vazgeçmeleri...
Kimse.Yüce Allah'ın İşi Belli Olmaz.Ancak Dediğiniz Doğru İleride Buna Benzer Bir Kesinti Olsa Ben Kime Nasıl Ulaşacam?

yazarcizer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://www.r10.net/hosting-sikayetle...post1066807728 bu mesajınızı görmüştüm birkaç saat önce. Peşine bir de bu konuda benzer içerikler görünce aklıma soru işaretleri geldi.

Ayrıca hem "Karıncahosting'i nasıl bilirsiniz?" diye sorup hem "6 sunucusu var" falan diyorsunuz. Her türlü bilgiye vâkıfsınız. Adamların yaptıkları açıklamaları biliyorsunuz, sunucu sayılarını biliyorsunuz... Siz forumdaki üyelerden fazlasını biliyor gibi görünüyorsunuz zaten Daha kimden ne bilgisi istiyorsunuz... Üstelik zaten 28 mesajınız var, 5'i Karıncahosting'i savunan mesajlar (%18)

Eğer savunmuyorsanız, cidden savunuyor gibi görünüyorsunuz benden söylemesi Yani sürekli Karıncahosting kullananları yönlendirmişsiniz. Neyse ben ortalığı karıştırmak istemiyorum. Eğer böyle bir niyetiniz yoksa da sizden milyon kere özür diliyorum. İyi forumlar, hakkınızı helal edin...
Benimde Amacım Karışılık Çıkarmak Değil Ancak Önceki Mesajda Yanlış Anlaşılmış.Yani Bana göre Sunucu Sayısı Değil Hız Önemli.Bende Eğer Kullanan Arkadaşlar Varsa Hızlarını Sormak İstiyorum.Yani Kimseyi Savunduğum Yok.

Ancak Kafama Birşey Takıldı? Bu Kadar Arkadaş Sitelerimizden Para Kazanıyoruz veya Müşterilerim Siteleri Orada Gitti Diyenleri Okudu.Peki Host Veya Reseller Sizin İçin Önemli İse Neden Hiç Yedeklerinizi Almadınız?