Merhaba, 24.09.2012 tarihinde webmaster karınca adlı paketi aldım hostu kullanmıyordum hiç sadece e-mail amaçlı yani gelen maillere bakıyorum mail gönderiyorum nadiren o kadar 2 tanede alt alan adım vardı onlarda boş duruyor öyle geçenlerde script bile kurulu olmayan hosta shell atmışlar pek anlamıyorum bu hack işlerinden ama %99 hostta bir problem var neyse eyvallah dedim sildim dosyaları şimdide lamerin teki gelmiş indexime "HackeD By xatlivacip" yazmış indexi sildim kafasına göre bi index oluşturdu şimdide garip şeyler yazıyor hosting boş olsa dahi neden bu tür şeylerle uğraşmak zorundayım? bunu yapabilen cpanel erişip mailimede giremezmi? girer ordaki önemli bilgileri alırsa? e-maile kayıtlı onlarca hesap var tuttur.com - r10 - ihs - isimtescil daha aklıma gelmeyen tonlarcası destek talebi açmaya lüzum bile duymadım ne çözüme kavuşturuyorlar (önceden yaşadım) nede şuan ilgileniyorlar diğer şikayetlere baktım, karınca hostingden şikayetçiyim. Nefsine hakim olamayıp müşteriyle uzlaşma yapacağına ne şerefsizliğini nede adamlığını koyan sözde adamdan hostu bırak tostcu olmaz.

Ftp içi görüntü;

Site index;