EmreKarakaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kimseyi Desteklediğim Veya Reklamını Yaptığım Yok.Başka bir konuda da yaptığımı söylemişsin.O Konuyu Eklersen Sevinirim.Ayrıca Karınca Hostingin şu anda çalışan 6 tane sunucusu var. Linux-23 Sunucusu dışındaki sunucuları kullananlar insan değil mi? Onlarında fikirlerini almak istedim

Ayrıca Şikayet edenlere cevap vermem arkadaşların son yayınlanan cevapdan haberdar olmalarıdır.Bu kadar kişi bu sitelerden kazanıyor.Bakın cevapda ne diyor?

Eger siteniz açilmiyor ise muhakkak yedeklerden yüklenmemistir. 1 adet destek bileti olusturunuz web sitenizin kontrolünü saglayalim.

Reseller kullanan müsterilerimiz Bayi paketinde bulunmayan hesaplara ait FTP kullanici adi ve domain ismini belirtirseniz kontrol edebiliriz.

Peki bunu bilmeyen ne yapacak? Bekliyecek... Böylece Sitesi Geç Açılacak
https://www.r10.net/hosting-sikayetle...post1066807728 bu mesajınızı görmüştüm birkaç saat önce. Peşine bir de bu konuda benzer içerikler görünce aklıma soru işaretleri geldi.

Ayrıca hem "Karıncahosting'i nasıl bilirsiniz?" diye sorup hem "6 sunucusu var" falan diyorsunuz. Her türlü bilgiye vâkıfsınız. Adamların yaptıkları açıklamaları biliyorsunuz, sunucu sayılarını biliyorsunuz... Siz forumdaki üyelerden fazlasını biliyor gibi görünüyorsunuz zaten Daha kimden ne bilgisi istiyorsunuz... Üstelik zaten 28 mesajınız var, 5'i Karıncahosting'i savunan mesajlar (%18)

Eğer savunmuyorsanız, cidden savunuyor gibi görünüyorsunuz benden söylemesi Yani sürekli Karıncahosting kullananları yönlendirmişsiniz. Neyse ben ortalığı karıştırmak istemiyorum. Eğer böyle bir niyetiniz yoksa da sizden milyon kere özür diliyorum. İyi forumlar, hakkınızı helal edin...