Kız liseye gittiğini söylemişsin aynı yaşlarda oldugunuzu düşünerek sana birkaç abi tavsiyesi vereyim...

Kızı değil 4 ay 4 yılda görsen farketmez sokak ortasında isterse sana körkütük aşık olsun durup dinlemez bu 1...

Hadi dinledi diğelim % 80 90 mimikleriyle olsun sözleriyle olsun rahatsız oldugunu sana hissettirir hiç bir kız tanımadıgı birine kolay kolay ilk seferde hoşlansa bile güler yüz göstermez bu 2...

Kıza ben cesaretimi topladım gittim artık ondan hoşlandıgımı biliyor gerisi ona kalmış demişsin . En büyük hata... Kız dediğin ısrarcı olunmasını ister sever sen gitmezsen o da demekki fazla ilgi duymuyormus der hevesi varsada bırakır bu 3...

Sen ısrarcı olacaksın sen peşinden koşacaksın ciddiyetini belli ediceksin. Ama bunları yaparken maganda gibi onu sokak ortasında pat diye karsısına çıkarak yapmayacaksın...

Biraz arasdır öğren nerelere takılıyor neler yapıyor sık sık karsısına çık ama sadece görün gidip konusma kendini alıştır zamanı gelincede son kez cesaretini topla bir kafede otuturken yada baska bi yerde ama sokak ortasında değil çık karsısına konus hemen yok dedi diye dönüp arkanı gitme konusmakta ısrarcı ol.. eger gönlü varsa zaten yumusayacakdır konusmayada baslarsın telefonunuda alırsın. Ama bakdın buna rağmen yinede aynı terslikde özür dile dön git daha da karsısına çıkma.. Bu sefer olmadı de yoluna devam et..