SySTeMTeaM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dikkat ederseniz konuda 2 kişi ile konu dışı tartışma yaşadım, birisi yazmadığım şeyler hakkında iler geri birşeyler yazdı, diğeride tepkimi neden sadece google yaptığı günlük hayattaki şirketlere yapmadığım gibi konu dışı şeyler yazdığı için cevap verdim, onun haricinde konu ile alakalı yazan arkadaşların mesajlarını beğenip konuya cevap yazdıkları için teşekkür ettim, ben bana saygı gösterip yazdıklarımla ilgili küçümsenmeyecek şekilde alaycı cevap vermeyenlere saygı gösteririm yoksa eleştiriye kapalı birisi olduğum için değil.Tabiki yazdıklarım tamamen haklı demiyorum zaten ilk mesajıma dikkat ederseniz kendi sitelerim veya kendi kategorim için yazmadım kos koca oyun sektörü binlerce anahtar kelime niche siteler için yazdım.
Konuyu okuyan bir çok kişi ya 1. sıradaki oyun şirketleri çekemediğimi, yada google a veryansın ettiğimi sanıyor, benim anlatmak istediğim bu işin sonu ne olacak? bugün oyun sektörü yarın diğer sektörler hep ilk 2 sayfayı aynı siteler mi oluşturacak şeklindeydi, okadar mesajımda bu problemide anlatamadıysam diyecek birşeyim daha yok.
Son güncellemeden sonra bir çok anahtar kelimeyi incelediğimde ilk 2 sayfadaki sitelerin birçoğunun yan sayfalarının 3. 4. 5. ...10. sayfalarıda kapattığını gördüm.Tabiki bu konudada google haklıdır, site kaliteli ya bütün sayfaları bir anahtar kelimede ilk 100 içerisinde olmalı.

patron üstat abi aga bak ben sana düşman değilim ben herkese karşı dostum ben yazdıklarımda dikkatini çekti ise ne seni aşşagılayıcı ne seni küçümseyici ne sana hakaret eden bişi yazdım benim tek amacım sana da burda bu forumdaki arkadaşlara bir nebze dahi olsa ALLAH rızası için olsa sizlere yardımcı olmak. bak bi araştır beni iyice incele bak ben seo paketi mi satıyorum seo işimi yapıyom?? hiç birini yapmıyorum. burada asla ama asla sizi dolandırmak veya sizi yanlış yönlendirmek içinde dikkatini çekti ise bişi yazmadım. aman ha aman diyim bu yazdıklarım bak ben denemişim test etmişim.ben sizin için diyorum bak gidip boşu boşuna paralarınızı sokaklara dökmeyin mantıklı işler yapın sonrasında gine olan bana olmuyor size oluyor.ben burda yemin ederimki bi menfaatım bi çıkarım yok sadece sizlere az dahi olsa bir faydam olması açısından bunları yazıyorum.
unutmayın ben size bir düşman olarka yazmıyorum dost olarak yazıyorum.
bu arada çekememezlik kıskançlık bunlar bize göre şeyler değil iyi anlıyorumki sende öyle birisi değilsin iyi niyetli bi insansın.
bu dediklerimi hiç konu ile alakası olmasada dahi daha önce yazdığım mesajda ciddi anlamda tiyolar var. bu kadar söylüyorum ben size.
Hadi hepimizin ALLAH yardımcısı olsun Kalın sağlıcakla.