Crowley adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Direk isteyeydi daha iyiydi

Koluna saati tak, "Pardon saat kaç acaba?" de. En azından niyetini anlar
Çılgın dershane taktiği diyorsun
MevsimBahar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ilginç olmuş.

Şair der ki :

''Hergün Gecikiyorsun,
Dün ölmüş olabilirdim. ''

Sevginizi karşı tarafta öldürmeden, zamana gömdürmeden gidin konuşun.En fazla reddeder.Ama konuşmazsan bunu bilemezsin.Hiç bilemiceksin.
tuttum bunu

...
Siyahh hocam yaş kaç önce bunu öğreneyim.
Şimdi sana söyleyeceklerim konusunda hiçbir tecrübem yok ama işe yararlılık garantisini verebilirim hemde %100.

Yapmaman gerekenleri söyleyeyim kural bir kesinlikle ağır abi takılma hafif ablada takılma ortayı bul yeri gelince ağır abi ol yeri gelince romantik.

Kız lise demişsin muhtemeln son sınıf.Ki şayet öyle ise bir an önce harekete geç kızlar erkeklere nazaran sınava önem verirler ve bu dönemde asosyal olurlar.

Ve en önemlisi sana cesaret vermesi açısından söylemiyorum ama bu söyleyeceklerimi dikkatlice dinle ve uygula.Önce elini herşeyden çek şuanda bu yazıyı okurken her ne yapıyorsun dur sadece yazının devamını oku.
Düşün ömrün yavaş yavaş tükeniyor.İkinci bir kez gelmeyeceksin ki zaten hiçbirimiz gelmeyeceğiz bunu düşündüğün zaman geç kaldığını herşey için geç kaldığının farkına varacaksın ama hala geç değil.Hemen ilk iş yarın sevdiğin kızın karşısına usturuplu edepli bir şekilde çıkmak edeplice dilin döndüğünce kalbindekileri anlatmak mecazi oalrak demiyorum kızla konuşurken kalbini dinle cidden dinle ama o sana bir şeyler söyleyecek o kalbinden gelenleri diline dök.
O zaman göreceksin nasıl rahatladığını belkide o kadar rhaatlayacaksın ki senin teklifni kabul etmiş etmemiş önemli değil sen içini boşaltmışsın oan duyduklarını söylemişsin bundan daha önemli ne var.

Benim çok pişmanlıklarım var.Ben yandım sen yanma birkezde olsun benim dediğimi uygula ne kaybedersin.
Allah yar ve yardımcın olsun.
Unutma eğer sonuç olumsuz olsa bile kendini üzme bilakis güçlü olduğunu ona göster ona en büyük tokat bu olacaktır.
Allah gönlüne göre versin.

Selametle