merhabalar.
10 gündür üzerimde bir sanşsızlık varki sormayın.
Her işim ters gidiyor.
Yaklaşık 10 gün önce sanayi girişinde ufak bir yer kiraladım poğaca , börek,
çay ve ufak tefek biskuvi çikolata çeşitleri satıyorum.
Dükkanı açmadan önceki akşam arabanın anahtarını üzerinde unuttum.
Anahtarla kilitlemeye çalışınca sol kapı kilitlenmiyor o yüzden kilidi bastırıp
öyle kapıyı örtüyorum , herneyse anahtar içeride kaldı ve kilidi bastırıp kapıyı
örttüm.Tam eve girecekken anahtarın üzerimde olmadığı fark ettim.Kapıyı kastırıp
tel soktum olmadı , kilide telle açmayı denedim o da olmadı en sonunda iple açmayı
becerdim.

2 gün sonra gece 4 te çıktım evden poğaca böreği aldım.Dükkana gittim arabayı park ettim.
Tam dükkanı açarken sol tarafta bir hareketlilik hissettim birde baktımki araba gidiyor:S
El frenini çekmemişim.Halbuki çok dikkat ederim böyle şeylere el frenini çeker ve her zaman
viteste bırakırım arabayı.Koştum geçtim hemen arabanın önüne biraz yavaşlattım ama
genede direğe vurdu çok şükür birşey olmadı.

Ertesi gün eve geldim arabayı park ederken sol dikiz aynasını çöp tenekesine vurdum kırıldı
evde eski aynaları vardı söktüm ötekini taktım.Bu zamana kadarda ufakta olsa hiç
kaza yapmadım hala anlamıyorum nasıl vurdum :S

Ondan sonraki gün dükkanı kapatıp eve gelicem topladım herşeyimi kapıyı kilitlerken
anahtar kırıldı.Biraz zorlayım dedim bu seferde cam kırıldı.İçeriden tornavidayla biraz
kastırarak açtım kapıyı .Kilidi içindeki parçayı alıp aynı anahtardan yaptırmak için
söktüm.Sanayi tipi soğutucu dolabının rafları tam camın boyutundaydı çıtaları söküp
idarelik onu koydum.Bide asma kilit ayarladım geldim eve.

Dün gecede gene çıktım evden .Yolun ortasındaki eğilen plastik dubaların 2 tanesinin
üstünden geçtim.Plaka düştü . Tekrardan tutturdum yerine. Ama nasıl oldu anlamıyorum.
Sesi duyduğumda fark ettim dubaları.Gene işi bitirip geldim eve.Saat 3:30 civarlarındaydı.
Biraz uyudum 7 de evden çıktım tam
arabaya binecem şerefsizin bir sağ dikiz aynasını kırmış.Deli oldum resmen.

Ne oluyor , nasıl oluyor hiç anlamıyorum.Her işim ters gitmeye başladı şurayı açtığımdan
beri.Artık bekliyorum sıradaki olay ne diye :S