@SystemTeaM,
Arkadaş önce yazdıklarına sen dikkat et. Yok "gerekli cevabı verirdim yaşım münasip değil", yok "2 kişi ile tartıştım vıttırı zıttırı" şeklinde ifadeler münasip değil, efendiliği koruyalım. Benim yaşım müsait, sana gerekli cevabı vermek için ama kendi kendine atarlanmanı hoş görüyorum yine de, büyüklük bende kalsın. Kimse sana hakaret etmiyor burada, buna rağmen alttan aldıkça her yazında atarlanıp da posta koyar gibi laf yazma. Google'dan yakındığınız kadar gündelik hayattaki olaylara da tepkiniz olsaydı şu an Google'dan kazanacağın paraya minnet etmezdin. Yan gelir yapayım diye, Google'dan para kazanayım diye takla atmazdın.
Ayrıca Google'ın algoritmasını sen sorguladığında ne olacak? Bir şey değiştiriyor mu senin "n'oluyor Google efendi" şeklinde serzenişler yapman? Bu işin sonunu senin sorgulaman mı değiştirecek? Adamın keyfi bu algoritmayı istemiş onu uyguluyor. Beğenmedin mi? Yandex kullan, bing kullan.
Bunun öncesinde açtığınız çöp sitelerden bilgi dahi bulunamıyordu. Her yerden reklamlar fışkırıyor, trojanlar fink atıyordu pc'lerde.
Gereksiz, boş bir başlık açtığını aşağıdaki cümlen ile kendin ifade ediyorsun;
Bu işin sonunun ne olacağının kararını ne R10 veriyor, ne de bu forumdaki her hangi bir şahıs veriyor. Merakını cezbettiyse Google ile irtibata geçip "hacılar n'olacak bu işin sonu" diye onlara sorun.
Ama gelene, gidene posta koyduğuna göre senin asıl amacın atarlanmak. İlla senin beğeneceğin laflar mı sarfedilecek? Efendiliği koruyalım, hitabetlerimizi ona göre sürdürelim.
Türk toplumunun "tartışma" kelimesinden anladığı "kavga, dövüşten" başka bir şey değildir. Ama "tartışma" kelimesinin anlamı kavga, dövüş değil. "Bir konuda karşıt düşüncelerin savunulup, kendi düşüncesinin doğru olduğunu ispat etmeye "tartışma" denir." bilmem anladın mı arkadaş? Senin, sağa sola göz dağı verir gibi "2 kişi ile tartıştım, 3 kişinin ağzını burnunu kırdım" tarzındaki ifadelerine tartışma denmez, hele ki o kişi böyle bir sürtüşmenin, ağız dalaşının içinde değil iken senin bu ifaden komik kaçar.
Önce tartışmanın, tartışma adabının ne olduğunu öğrenin. Daha sonra kalkın fikir çatışmaları yaşayın.
Bana hitaben ya da benim yazdıklarıma yönelik ifadelerin olacak olursa lütfen adabını ve üslubunu bilerek yazışmanı sürdür. Tekrar beni bu gereksiz dialogun içine sürükleme.
Haydi size iyi yazışmalar, Google'a yeni yol haritası çizip kabul ettirdiğinizde haber edersiniz sevincinize ortak olurum. Sizi tebrik ederim.
Ego'sunu tatmin ediyor

bırakın adam memnunu olsun
Egosuna uygun yazılan yorumlara cevap atıyor arkadaş. Idare etmek lazım
Yemek tarifi aramalarında çıkan oyun siteleri konusunda bir de aranma hacimlerine bakmak lazım. Pasta tarifi diye aylık 2700 exact match var günde 100 kişi değil, pasta yapma oyunu diye 60500 exact match var günlük 2k. Google algoritmaları öncelikle istisnalara değil genel kurallara göre hazırlanır ve daha çok ziyaretçiyi memnun etmeyi hedefler. Bir yemek tarifi aramasında günde 100 kişi yemek tarifi 1000 kişi o yemek türevi oyun arıyorsa google elbette araya oyun sitesi alır. Bunda şaşılacak bir durum yok... Bunu mu demek istediğiniz diye herşeyi oyun araması önermesine çevirmediğine dua edelim. Memlekette bilgi arayan her 1 kişiye karşı, oyun, sohbet, çet arayan 20 kişi var maalesef...
Kelimeler benzer diye araya serpiştme mantığı olduğunu pek sanmıyorum.
Bu google keyword aramalarında beceriksizliğidir aslında, Öte yandan'da oyun sitelerinin başarıdır