benim soru yine kaynamış arada sanırım. Bunun çözümü varmıdır
Ana sayfa yada diğer sayfalarda kullanmak gibi bir niyetimiz yok ama müşteriler bazen yalnız yerlere tıklayabiliyor ozaman da SSL le kalmışlarsa sayfa kayıyor. Kaldı ki demo.proticaret.org da SSL aktif ve sayfalar SSL li çağırılsada yalnışlık olmuyor bu doğrultuda sormuştum. Durum temadan mı kaynaknalıyor diye kontrol ettim siteyi default a alsam da sayfa dağılmış oluyor.
şahsi fikrim uygulamadım ama sanırım dosyalarınız upload edilirken birşeyler ters gitmiş ve portal.css dosyasını https:// e geçinece sistem okuyamıyor gibi geliyor bana. işi hızlı çözmek adına derim ki yeni proticaret 1.09 dosyasını indirin indirdiğiniz dosyanın içindeki default theme klasörünü alın adını değiştirek default-2 gibi tekrar sitenizin theme klasörünün içine atın admin panelden attığınız temayı seçin yine bu hatayı veriyorsa dediğim gibi dosyalarınzıı upload ederken sıkıntı olmuştur. db taşıma yaptıysanız vs bu hatalar olabilir.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:28:14 -->-> Daha önceki mesaj 21:24:26 --
İki proticaret yazılımı arasında xml entegrasyon yaparken neden aşağıdaki timeout hatası alınıyor acaba. Hosting firması isimtescil ile görüştüğümde herhangi bir timeout sürelerinin bulunmadığını ilettiler
Entegtasyon indirme sırasındaki hata:
The request was aborted: The operation has timed out. at System.Net.WebClient.DownloadDataInternal(Uri address, WebRequest& request) at System.Net.WebClient.DownloadData(Uri address) at System.Net.WebClient.DownloadData(String address) at cxmlimport.?()
karşıdaki sunucu tedarikçiniz aşırı entegrasyon yapınca sunucu ip adresini banlamış olabilir. XSL dosyanızın düzgünlüğünden eminseniz tedarikçinizin verdiği xml linkini bilgisayarınıza indirip websitenizin importfiles klasörüne atın local olarak çalıştırmayı deneyin eğer yine hata veriyorsa muhtemelen xsl dosyanızda sorun var demektir. Az bir ihtimalle de XML dosyasının yapısı bozuktur. charset den olabilir. Yada bunların hepsi üstte bahsettiğim upload ederken oluşan hatalardan kaynaklanabilir