Saçma Sapan Yazılan Her Söylentiye Cevap Verecek Olursak Yandık Demektir'de Ben Konu İçersinde Bir Müftü Açıklaması Görmedim. Yel Değirmenleri İle Savaşıyorsun Yine...
derdin nedir tam olarak anlayamadım ? kendi kendine yazıp cevaplamışsın..
Müftü vs Koyarak Acaba Nasıl tartışma çıkarırım gibi bir döngü içine girmişsin..
Galiba Yanlış Anladın. Ben Sana Müftüden Falan Demedim Sadece Bilgin Varsa Müftünün Dediklerinin Yanlış Bilgi Olduğunu Söylemeye Çalıştım. Seninde Bu Konudaki Görüşünü Almak İstedim. Galiba Yanlış Anlaşıldım Hemen Gürleyip Bindirmeyin
Tartışma Çıkarmıyorum Ben Sadece O Ailenin Devletten Yardım Almak Adına Yaptıkları Birşey Olduğunu Düşünüyorum.
Cinler eşyalara dokunabilir. Eşyanı bir yere koyarsın 2 dk sonra aramaya kalkarsın başka biryerde çıkar. Cinler eşyalarımızı kullanabilirler. Yanlış bilgiler vermeyelim. Bu haberde ise doğrusunu Allah (Celle Celaluhu ) bilir ancak eve kamera koyduklarını ve bu doğrultuda ispat yaptıklarını öne sürmüş akademisyenler. Eğer doğru değilse günahları artık onların.
İslami Bilginin İyi Olduğunu Biliyorum... Ama Nerede Bunun Kanıtı ? Cinler Kendi Alemleri Dışındaki Maddelere Dokunamazlar Diye Biliyorum ?
...