Firmanın da, müşterilerin de ne sıkıntılar çektiğini tahmin edebiliyorum. Ancak üzülerek söyleyebilirim ki böyle olacağı belliydi. R10'da da, diğer webmaster forumlarında da onlarca kişi, "hosting alırken sadece fiyat kriterinin göz önünde bulundurulmaması gerektiğini" anlattı. Buna rağmen bazıları tecrübesizlikten fakat çoğu da parasına kıyamadığından ucuz hosting aldı. Bugün bakıyorum da ucuz hosting peşine düşen kişiler şimdi "para kaybediyorum" "ucuz etin yahnisi" "milyarlarca lira zarar ettim" "hosting webmaster'ın bel kemiğidir" şeklinde veryansın ediyor. Arkadaşlar kimse kimseye maval okumasın, eğer gerçekten siteniz ve dosyalarınız sizin için değerli olsaydı sadece ucuz hosting peşine düşmezdiniz, hostingde kalite arardınız. O yüzden şimdi hosting firmanız hakkında ileri geri konuşmaya hakkınız olmadığını düşünüyorum.

Karınca hosting firması ile direkt bir iletişimim olmadı, fakat forumda uzun süredir gözlemlediğim bir firmadır. Ucuz hosting satması firmanın yatırım yapmasına engel olduğundan sizler bile bile lades oldunuz.

Firmanın en kısa sürede sorunları aşmasını ve mağduriyetlerin giderilmesini umuyorum.