yeni açılan bir site kaliteliyse google onu ilk sayfaya çıkarır merak etmeyin yeterki kaliteli olsun.Kendimden bir örnek vereceğim bildiğiniz üzere film sektörü aranma hacmi en yüksek sektörlerden ve rekabetin maximum olduğu bir alan yaklaşık 6 ay önce bir film sitesi kurdum wp üzerine tasarımını biz hallettik css ye dökümünü forumdan bir arkadaşa yaptırdık ücretli olarak hazır bir tema kullanmadık.Siteyi açtık yaklaşık siteye 4 5 bin lira gibi bir masraf yaptım bunun içinde neler var sunucu masrafları,seo masrafları, link masrafları, twitter reklam masrafları, facebook reklam masrafları belki daha fazlada harcamışımdır ortalama bir rakam verdim ben şu anda sitem ana kelime olan film izle kelimesinde ilk 10 da diğer bir çok yan kelimede ilk sayfada eklediğim filmler dakikasında index alıyor ilk olarak sıralamaya 200 300. sıralamdan giriyor film izlendikce sıralaması yükseliyor ve kısa süre sonra film aramasındada ilk sayfaya çıkıyor.

Şimdi anlatmak istediğim şu bir çok site biliyorum 3 4 yıllık benim yakaladağım başarıyı yaklayamamış olan ve yine bir kaç site biliyorum benden daha kısa sürede benden 4 5 kat daha fazla başarı yakalamış.

Burada önemli olan sizin site büyüsün diye harcadığınız emek kadar harcadığınız parada önemli.

İyi Forumlar Dilerim...