Ben bu listeye bakınca skype'da "abi kaynak söylesene" sorularına ne kadar maruz kaldığını hissettim

)
Ellerine emeğine yüreğine sağlık.
Edit: İlk mesajı okumamıştım, sadece listenin uzunluğuna bakıp yorum yazmıştım. Şimdi okudum, yanılmamışım

))
Ama söylemeden edemicem; armut piş ağzıma düş diye kaynak vs. aramadan, emek vermeden başkalarının uykusuz kalıpta araştırdığı, yeri geldiğinde kendi özel yaşantısından vazgeçip kafa patlatıpta elde ettiği verileri kolay yoldan elde etmek gibi bi hevesimiz var millet olarak. Herşey kolay yoldan olsun istiyoruz...
Şahsen ben herşeyin, hertürlü bilginin paylaşılması taraftarıyım, emek veren herkes deli gibi para kazansın isterim gerek youtube'da gerekse başka işlerde. Ben kazanıyosam herkes kazansın, herkes birbirine yardım etsin elbette ama Muslera veya birbaşkası günde 20 - 21 saat YT ile kafa patlatıp bişeyler elde ediyosa, günde 1 2 saat oturupta para kazanayım diye düşünen kişi bir olmamalı.
Ayrıca yeri gelmişken bi kaynak bulma yöntemi de ben söyleyeyim arkadaşlar;
Youtube'da 10 tane montajlı compilation video izleseniz, video akarken sag veya sol köşelerde hangi siteden alındıysa o sitenin logosu - ismi vs. bişeyi yazar.. Bi compilation videoda en az 15 20 tane video parçası varsa bunlardan 3-4 tanesinde kaynak site logosu muhtemelen olur.. Videoyu durdurun, siteye girip bakıp kaynaklarınız arasına ekleyin.
Bu kadarcık bile emek vermiyim, herşey hazır olsun diyorsanız zaten bu işe giripte YT'u çöpe çevirmeyin lütfen.
Tekrar eline emeğine, yüreğine sağlık Serkan abi..