Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Tartışmaya girmeden ben de bilgim dahilinde bir iki kelime yazmak istiyorum..
Google'ın metin algoritmaları sürekli yenileniyor ve güncelleniyor. Hatta şu anda açığa çıkmış basit bir araştırma ile bulunabilecek çeşitli metin işleme algoritmaları bile mükemmel sonuç veriyorlar (bunun ilgili bir proje geliştirmiştim) hal böyle olunca eskiji arkadaşımın bahsettiği gibi bir özgün makale kimseyi kandıramayacaktır. Google web 3.0'a doğru hızla ilerliyor, makalenizi anlıyor ve biliyor. Haliyle 50 kelimelik yazıyı siz 500 kelimeye dağıtınca da farkına varıyor.
Son zamanlarda uyguladığım ve sonuç aldığım bir tekniği paylaşayım sizinle. Yazının ilk başlarında mutlaka kullanıcıya aradığını hemen verin ama alt satırlarda da o konuyla ilgili alakalı bir iki kelam edin ki ziyaretçinin hoşuna gitsin. Ayrıca ilişkili konulara link vermeden önce ne tür ilişkisi olduğunu neden oraları gezmesi gerektiğini de yazarsanız 500 kelimeden daha etkili 100 kelimelik bir yazıya sahip olursunuz.
Yazının hakkı ortalama 50 kelime ise, siz onu 500 kelime değil 75 kelime yapın..
Sanırım bu yazı da başlıkla alakalı değil ama ben de belirtmek istedim. Herkese iyi çalışmalar..