Yahu 1 google 2 bu tipleri anlamıyorum.Arkadaşım ben oyun dedim flash oyun demedim şimdi element uydurur gibi kategori uydurma, bu konulardan anlamadığın belli.50 kelime 500 kelime örneğini verdiğim oyunlar 3-5gb lık oyunlar ve o oyunlar 2 cümle ile anlatılmaz, zaten o 2 cümleyi okuyan adam sitede max 20sn geçirirki buda google için çok önemli bir olay ama tam tersi az zaman geçirilen siteye değer veriyor, hiç bilmiyorsan gir aliveingames bolumsonucanavari biraz araştır. yada boşver sen Allah aşkına sus, bu konuya yazma, kendi kendine hemen bir alevlenme hemen bir tavır burda mantıklı cevap üreten insanlar var biraz onların mesajlarına bak.
Kafandan sallıyorsun az zaman geçirilen site diye. Sen başka sitelerde insanların ne kadar zaman geçirdiğini nereden biliyorsun? O aramadan giren adam 20 saniye o sayfada kalıp sonra başka sayfalara geçip 20 dakika geçiriyordur.
Algoritma kategoriye göre değişiyor mu? Sektöre göre başka algoritma mı var. İster flash oyun olsun ister pc oyun olsun. Başkaları senin üzerindeyse bu onların herşeyi senden doğru yaptığını gösterir. 50 kelimelik spam sayfalarını arttırırlarsa ceza alırlar. Ceza almadan sınırları sonuna kadar zorlarlar. Sen de becerebilsen burada google'ı şikayet etmek yerine gider tüm arama kelimelerini kapatırdın. sanki ziyaretçilerine büyük fayda sağlayan büyük fark atan bir sitenin sahibisin. herkes aynı şeyi yapıyor kimisi 50 kelime ile kimisi 500 kelime ile. google kimseye daha uzun yazanı üste taşırım garantisi vermiyor.
Sen benim söylediklerimdeki mantığı anla ak yerine atarlanmaya devam ettikçe daha çok dert yanarsın google'dan... Algoritma budur, sen algoritmaya göre site yapacaksın, google senin keyfine göre algoritma yapmayacak...