digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Suyu falan çıkmadı. Google webmasterların keyfini düşünmez. Ziyaretçiye en iyi sonucu vermeyi hedefler. Senin 500 kelimelik ziyaretçiye göre hazırlanıyor dediğin makalende ne var ki diğer sitedeki 50 kelimelik makaleden fazla? Video resim google ı kandırmak için özgünleştirip ekledin, 500 kelime ile de şişirdin bir oyun sayfasını, sen ziyaretçiye fark yaratacak ne veriyorsun? Bir oyun. 50 kelimelik sayfa yapan da sonuçta bir oyun veriyor.

Sanki flash oyunlarınızı kendiniz yazdırıyorsunuz da google dan bir şeyler bekliyorsunuz. Flash oyun sitesine zorlama şişirme makale yazacağına paraya kıyıp orjinal bağımlılık yapacak 5 oyun yazdır bak görelim nerelere geliyorsun.

Ben bu isyanları anlamıyorum. Vatandaşa senin siteni gösterme gibi bir zorunluluğu yok google ın.
Google websiteleri arasında adalet dağıtmak için yola çıkmış bir kurum da değil.
Google ziyaretçilere aradıklarını bulmaları için bir algoritma yazmış. Algoritmasını websitelerinin beklentilerine göre değil kullanıcı beklentilerine göre değiştirir.

Hala yaptığı işin felsefesini anlayamadı Türk webmasterları. Ya bu deveyi güdeceksiniz ya bu diyardan gideceksiniz. Bugün ibre güçlü siteden yana, 2 sene önce güçlü sitelerin hepsi ağlıyordu keyword siteler yükselişteydi. Kafası çalışan seo bilen webmaster günün algoritma şartlarına göre çalışıyor para kazanıyor...
Yahu 1 google 2 bu tipleri anlamıyorum.Arkadaşım ben oyun dedim flash oyun demedim şimdi element uydurur gibi kategori uydurma, bu konulardan anlamadığın belli.50 kelime 500 kelime örneğini verdiğim oyunlar 3-5gb lık oyunlar ve o oyunlar 2 cümle ile anlatılmaz, zaten o 2 cümleyi okuyan adam sitede max 20sn geçirirki buda google için çok önemli bir olay ama tam tersi az zaman geçirilen siteye değer veriyor, hiç bilmiyorsan gir aliveingames bolumsonucanavari biraz araştır. yada boşver sen Allah aşkına sus, bu konuya yazma, kendi kendine hemen bir alevlenme hemen bir tavır burda mantıklı cevap üreten insanlar var biraz onların mesajlarına bak.