Bence gelen teklifi teklif sahibinin adı ile yazarsan yada teklifler herkesin görebileceği gibi atılırsa gerçekçi olur. Diğer türlü piyasa arttırma çabası olarak algılanabilir. Ben 1100TL teklif ediyorum.
konunun dağılmasını istemem çünkü satıcının hakkına girmiş olurum.
Piyasa arttırma çabası demişsiniz fiyatı az çok belli bir ürün yada ürünler mi var satışta, piyasa fiyatı ile oynasın satıcı. Diğer türlü öyle varsayalım; delilin olamayacağı için konuyu baltalama hakkın kesinlikle yoktur ayrıca satıcı gelen teklifi beğenmeyebilir sonuçta forumda teklif usulü satışlarda belli bir süre yada kural yoktur. Bunlara istinaden eğer düşüncelerinizi yazdıktan sonra üstüne 1100 tl teklif ediyorum yazmasaydınız sizi daha samimi bulurdum.
Ek olarak teklif usulü satış konusunda alıcılarda ciddi olarak problem var, min teklif xxx yazdığım bir satış konusunda alıcı son fiyat ne olur diye pm atıyor bende o anda bulunduğum durumdan dolayı xx fiyata veririm diye cevap yazıyorum ama alıcıdan ses seda çıkmıyor????!!!. Ben şunu anladım bizim insanımız bir şeyi almak için mağazaya gitmiyor hevesini gidermek için gidiyor.