Merhaba arkadaşlar ne kadarda burada ücretsiz verselerde php bilmediğimden dolayı olayı bir adım öteye taşıyamıyorum bu nedenden dolayıda hem ücretsiz bu işi geliştiren arkadaşlara ön ayak olmuş olurum diye düşünüyorum.

İstediklerim- gkbrk kullanıcı nickli arkadasımız sağolsun geçenlerde premiumize.me nin link dönüştürücüsünü vermişti fakat sorunlu gibi kullanamadım.

- premiumize.me bilindiği üzere bir çok download sitesini içersinde barındırıyor buna istinaden premiumize.me nin link generatörünü ve buna ek olarak turbobit generatör yaptırmak istiyorum

-- Detay --
her 2 sindede 2 account olacagı için
Her 100 indirmede - 2ci accounta geçicek(Bu döngü 100 100 ikisi arasında devam edicek veya kac accountum varsa aralarında)
İndirme başı belirliyeceğim süre zarfından sonra link gelcek
adfly gibi link kısaltma sistemi entegre edilcek
Çoklu indirmeye izin vericek(buna istinaden 2ci özellik 1.link gösterilince 2ci 30 sn olayı şeklinde olcak)

premiumize.me ve turbobit generatöre bu özellikleri istiyorum

Lütfen makul bir ücret verinizki burada birçok ücretsiz paylaşan kişiler var sağolsunlar onlarıda göz önünde bulundurun

premiumize.me link generatör yapılamaz ise - turbobit,letitbit,uploaded.net için bu özellikleri istiyorum yapan arkadaşlara kısa bir not ( Ama öncelik premiumize.me)

Tekliflerinizi bekliyorum arkadaşlar .