Eğer doğru bir şekilde ilerlerseniz ve gerçekten ne istediğinizi biliyorsanız dev siteler vs hikaye. Tamam onların hitine yaklaşamazsınız ama mutlak suretle pastadan pay alırsınız.

Şunu yaptım olmadı bunu yaptım olmadı diyerek başkalarının büyüklüğünden örnekler vermek yerine bence daha fazla çalışmalısınız.

Eğer iyi bir girişimciyseniz ve az birazda uyanıksanız her sektörden olduğu gibi oyun sektöründen de para kazanabilirsiniz.

Bizim mahallemizde bir tane bim bir tane rammar ve tam ortalarında küçük bir esnaf var. Ve gördüğüm kadarı ile birbiri ile aynı işi yapan bu üç farklı işletme kendilerine göre çok güzel kazançlar elde ediyorlar.

Unutmayın kalite her zaman kazanır. Size gidin özgün yazın kaliteli olsun demiyorum. Kopya içerik yapın ama yine siteniz kaliteli olsun, yani sitenize gelen kişi sitenizde bir fark bulsun.

Ya oyunun resmini çok can alıcı yapacaksınız, ya oyunu çok hızlı sunacaksınız veyahut basit ama kendi oyununuzu yapıp paylaşacaksınız.

Her yiğidin yoğurt yemesi farklıdır o yüzden kendinize de bir fark yaratırsanız emin olun başarılı olacaksınız.