Botta istediğim özellikleri aşağıda belirteceğim, oyun botu yazılmadan ödeme yapmayacağım, istediğim özellikler harfiyen yazıldıktan sonra ödemeyi yapacağım, bu bota ihtiyacı olan benim yazıldığı an team den gelir botu kontrol ederim anlaşmadaki özelliklerin hepsi sorunsuz bir şekildeyse ödemeyi geçerim. önce ödeme talep edenlerle artık çalışmama kararı aldım kusura bakmayın. i-tradeyede bakmıyorum artık, ByMst nickli arkadaşın parasını alıp yazmadığı bottan sonra..
Aşağıdaki özelliklerde olan bir bot için fiyat teklifinizi, iletişim numaranızı, ne kadar sürede teslim edeceğinizi pm yoluyla ilettikten sonra konu altından pm attığınızı belirtmenizi rica ediyorum.

-Napius PHP Flash Oyun Scriptine %100 uyumlu yazılacaktır.

-Bot çektiği; oyun - resim ve swf'leri kendi sunucuma çekecektir.

-Vereceğim site logomu oyun resimlerinin üstüne basacaktır. (watermark)

-Vereceğim ortalama 10 siteden oyunlar çekilecek. (Oyunlarında açıklama kısmını uzun tutan siteler tercih edilecek sizde site tavsiyesinde bulunabilirsiniz..)

-Hedef sitedeki Oyunları Title - Description ve Etiketleriyle beraber çekmesi gerekmektedir.

-Siteme çektiğim oyunların yayınlanması için zamanlama özelliğide olması gerekmektedir.

Şimdilik en önemli isteklerim bunlar, karşılıklı görüş alışverişi neticesinde ufak eklemeler yapabilirim.

Lütfen tekrar tekrar okuduktan sonra fiyat teklifinizi iletiniz.

Elinizde fazlaıyla iş varken bu işide alayım yaparım bir şekilde deyip sonrasında durmadan işimi sallayıp taahhüt ettiğiniz sürede teslim etmezseniz -trade hakkımı kullanırım. Her ne kadar ödeme iş sonrası olcak olsada zamanım değerli kusura bakmayın.

Şimdiden herkese teşekkürler.