raskors adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Seo = Google = Anlamsız . Hepsi fırsatçı ...
Bu biraz ağır oldu sanırım...

CLass16 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu SEO firmalarını tamamen saçma buluyorum zaten.Madem google'da yükselmenin ipuçlarını biliyorsun millete hizmet ediceğine aç kendine her alanda bir domain her alanda yüksel parayı öyle kır ne gerek var burada milletin ağız kokusunu çekmeye .
İyi güzel diyorsunda; Tatil kelimesinde çıktın, 80 Bin TL'ye Türsab belgesi alıp, Türkiye'de kaç tane acenta açabileceksin ? Harbiye'de ki ofis kiralarından haberiniz yok sanırım en basitinden...

Uçak bileti; Aynı şekilde belge 80 bin desek, elemanlar, çağrı merkezi..

Ortalama bir işletme gideri aylık 20.000 TL'dir. Firma sahibi arkadaşlar daha iyi bilirler.

Bu arada emin ol SEO işi yapanlarında kendi siteleri de vardır. Ordan da kazanıyorlar ama her sektöre giricen ve her sektörde kazanıcan diye bir durum yok. Bunun için sağlam bütçe ve alt yapı lazım...

Ek olarak; Yıllardır şunu da anlamadım..Milletin sitesini çıkarırsın "Salağa bak kendine çalışmıyor, başkalarının ağız kokusunu çekiyor" derler.

Sitelerine çalışma yapmazsın; "Ne olcak yani bizim sitemizi de yükseltsen bizle de bilgilerini paylaşsan bizde kazansak. Amma bencil adamlar, varsa yoksa kendileri için yaparlar" derler.

İki ucu b.klu değnek yani

Ukash işinden anlamam ama bugün bir tane ukash sitemi aylık 3.000 TL'ye kiraladım. Bunun gibi bir kaç sitem daha var.. 3 tane dükkanın varsa 3'ünü de kiraya verebilirsin. İlla kasap, manav veya marketcilik yapmana gerek yok yani. Alacağın paraya (kiraya) bakarsın.

Biraz daha mantıklı düşünmek lazım...