Sn. e_trader bu soyledigim hesaplama Tr izlenimleri ve 3. dunya ulkeleri dedigimiz izlenimlerinde oldugu bir hesaplama idi. Yanliz soyle birsey var. Izlenimlerinin %90'ninda reklam gosterimi yapabilen birisi benim gibi 80k gosterimde yaklasik (benim BG $3,20 Civari) $200 kadar kazanabilirdi

Aslinda networkler kazancli fakat izleyenleri kaliteli ulkelerden(googlea gore kaliteli) olanlar icin. Rpm in split oranlari bana cok geldi acikcasi. Benim anlasmamda bir acik vardi bende onu kullanip ayrilicam.(kendilerine bildirdim). Girenler %40'ini Rpm'e veririm kazancimin derse gerisi bizi pek ilgilendirmiyor. Bunun yaninda Rpm'in Supportu cok yavastir . Bir haftada cevap alamayanlar var sorularina.Birazda sans isi tabiki 24 saatte alanlarda cikiyor ARADA...
Bilginize
benim hitlerin tamamına yakını amerika,ingiltere,kanada,almanya oluyor hocam.% 40 kesintiden dolayı ben rpmye sıcak bakmıyordum.kaliteli ülkelere girer benim saydıklarım,rpm için iyimidir sence yani?geçen bi kanalımla başvurdum,akşam yükledigim bi dosyadan ertesi sabah telif yedim.sonrada rpmden mail geldi.partnerliginiz onaylandı ama sabah telif yemişsiniz,tekrar iptal ettik diye.yanlışlık filan olduysa,telif sorununu çözerseniz haber verin tekrar açalım demişler.bende o arada ögrendim %40 kesintisini işte,dedim telifi çözsemde haber vermem size