e_trader adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@FGA arkadas cok aydinlatici yazmis , sagolasin..Gercekten 2 haftadir su istatistikleri sorup duruyordum.Buda umarim bilincsizce RPM network e girmeye calisanlara bi uyari olur .

Bazi arkadaslar böyle bi moda cikinca sonucunu daha bilmeden , gözü kapali giriyor, simdi girenler 1 senede cikamayacak , arkadasin hesabi ortada, normal kazanacagi paranin yarisini aliyormus bakin arkadaslar..
Sn. e_trader bu soyledigim hesaplama Tr izlenimleri ve 3. dunya ulkeleri dedigimiz izlenimlerinde oldugu bir hesaplama idi. Yanliz soyle birsey var. Izlenimlerinin %90'ninda reklam gosterimi yapabilen birisi benim gibi 80k gosterimde yaklasik (benim BG $3,20 Civari) $200 kadar kazanabilirdi Aslinda networkler kazancli fakat izleyenleri kaliteli ulkelerden(googlea gore kaliteli) olanlar icin. Rpm in split oranlari bana cok geldi acikcasi. Benim anlasmamda bir acik vardi bende onu kullanip ayrilicam.(kendilerine bildirdim). Girenler %40'ini Rpm'e veririm kazancimin derse gerisi bizi pek ilgilendirmiyor. Bunun yaninda Rpm'in Supportu cok yavastir . Bir haftada cevap alamayanlar var sorularina.Birazda sans isi tabiki 24 saatte alanlarda cikiyor ARADA...

Bilginize