delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
o işi genelde sivil polis yapıyor, işi bürokrasiye takmadan hemen "abi ben polisim karakolda bekliyorum şu konu hakkında bildiklerini anlatır mısın, yardımcı olurmusun" tarzında yaparlar ama bu konuşmayı direk yapmaz, seni tanıyan da birisi olur karakolda önce onunla konuşturur. Yani polis şüpheye mahal vermez. Polisimize can kurban fakat biraz mantıklı düşünün, elinde sadece telefon numaranız olan ve sizin görüntünüzü bilmeyen birisi sizi polis diye arar, sonra şu karakola gelin der, ardından karşı çay ocağında oturup sizin gelmenizi bekler, sizi görür sonra çeker gider.

Gerek yok böyle gereksiz aramalarda atlamaya böyle şeylere. Bahsettiğimiz kurum hacı amcanın bakkalı değil.
haklısınız ama benim hakkımda dava açılmıştı , duruşma zamanı için bir bilgi verilmemişti eve kağıtta gelmedi sonra telefonumu bir polis memuru aradı ve yarın duruşmanız var dedi bende önemsemedim haliyle sonra duruşmaya gitmedim ertelenmiş aynı polis memuru tekrar aradı duruşma zamanını söyledi gideyim bi bakayım dedim meğer doğruymuş